Initiatieven en giften

Geven om

Wij vinden het belangrijk om er voor zoveel mogelijk AYA’s te kunnen zijn. Heb jij of een bekende steun nodig, of heb je een initiatief wat wij kunnen steunen? Neem dan contact met ons op.

Samenwerking met Nationaal AYA Zorgnetwerk

De Lovely Leah Foundation heeft een samenwerking met het Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Zorgnetwerk. Sinds enkele jaren is de Lovely Leah Foundation een partner van een nationaal zorgnetwerk van ziekenhuizen en initiatieven dat AYA’s en clinici in contact met elkaar brengt en als focus punt van AYA zorg functioneert in Nederland. Via dit zorgnetwerk krijgt de Lovely Leah Foundation aanvragen van initiatieven om te kunnen steunen. Lees meer hierover op https://ayazorgnetwerk.nl/. 

Verder lezen

Testimonial Gerard van Eeden

“Mijn naam is Gerard. Ik ben 23 jaar oud en woon in Schoonebeek. Ik heb met hulp van de Lovely Leah Foundation een operatie kunnen laten uitvoeren. Doordat ik een aantal jaren geleden een chemo-behandeling heb moeten ondergaan, was er bij mij sprake van borstklierweefsel, waardoor ik borstvorming had. Dit zat mij erg dwars, maar omdat het onder plastische chirurgie valt, wordt dit niet vergoed door de verzekering. Hierdoor was het voor mij in eerste instantie niet mogelijk om deze operatie te laten uitvoeren.  Ik ben de Lovely Leah Foundation erg dankbaar dat zij mij de kans hebben gegeven...

Verder lezen

Gift aan LUMC onderzoek naar AYA's en seksualiteit

Gift (door Lovely Leah Foundation) van 10.000 aan het LUMC t.b.v. onderzoek naar AYA’s en seksualiteit.In 2019 heeft de Lovely Leah Foundation een gift gedaan aan het Leidsch Universiteit Medisch Centrum, ten behoeve van een onderzoeksproject naar AYA’s ten aanzien van seksualiteit en het ontwikkelen van een app en een “AYA-toolbox” voor het omgaan met kanker.

Verder lezen

2023 © Dsignonline