Onze stichting

Steunt

Onze stichting heeft als doelstelling om jongvolwassen kankerpatienten te steunen in hun strijd tegen kanker. Niet alleen met financiële middelen, maar ook met het faciliteren van alles wat deze groep patiënten steun zou kunnen bieden.  

Annabel

Hoi, mijn naam is Annabel en ik ben 24 jaar oud. Ik begin in september 2020 aan het laatste jaar van de opleiding milieuwetenschappen in Wageningen en hoop daarna een baan te vinden binnen de hernieuwbare energie sector.
Sinds 2016 zit ik met veel plezier in het bestuur van de Lovely Leah Foundation. Binnen het bestuur ben ik algemeen bestuurslid. Ik help met verschillende zaken, van het notuleren tijdens vergaderingen tot het samenstellen van promotiemateriaal.

Mijn band met Leah

Ik ben betrokken geraakt bij de Lovely Leah Foundation omdat Leah en ik bevriend waren. We zaten in de laatste twee jaar van de middelbare school bij elkaar in de klas en organiseerden met een groep vriendinnen geregeld kook-avondjes. Die traditie om samen te koken en eten (met de zogenaamde ‘eetclub’) heeft zich tot de dag van vandaag voortgezet.

Toen Leah ziek werd is onze band hechter geworden. Ondanks dat ik zelf in Utrecht studeerde en Leah weer thuis in Groningen woonde zagen we elkaar ongeveer om de week. Ze moet zich vast op sommige momenten dat we elkaar zaken enorm slecht en moe hebben gevoeld, maar dat liet ze nooit merken. Ik vind haar doorzettingsvermogen en drang om niet ‘anders’ behandeld te worden nog steeds inspirerend en ben blij dat ik in haar nagedachtenis via de Lovely Leah Foundation bij kan dragen aan de kwaliteit van leven van andere jongeren met kanker. 

2023 © Dsignonline