Meer wetenswaardigheden

Nieuws

Houdt onze nieuwssectie in de gaten en blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden met, voor en door de Lovely Leah Foundation. Van fundraising events tot nieuwe bestuursleden, nieuwe aanvragen, referenties en noem maar op.. Je kunt je natuurlijk ook opgeven voor onze nieuwsbrief, dan mis je nooit meer een nieuwtje!

 

Meer wetenswaardigheden

Nieuws

Houd onze nieuwssectie in de gaten en blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden met, voor en door de Lovely Leah Foundation. Van fundraising events tot nieuwe bestuursleden, nieuwe aanvragen, referenties en noem maar op.. Je kunt je natuurlijk ook opgeven voor onze nieuwsbrief, dan mis je nooit meer een nieuwtje!

Steun Sofies 10km voor de Lovely Leah!

Op 13 en 14 april vindt in Rotterdam de 43e editie van de NH Marathon plaats. Als een van de populairste marathons van Nederland trekt dit evenement sporters vanuit binnen- en buitenland. De honderdduizenden toeschouwers die de lopers enthousiast aanmoedigen krijgen dit jaar ook de kans om een bijzondere renner aan te moedigen: Sofie.

Continue reading

Janneke bedankt!

Na vele jaren betrokken inzet heeft Janneke ons bestuur verlaten. Ze stond aan de wieg van de Lovely Leah Foundation en was er sinds het begin bij. Ze heeft in al die jaren veel voor de stichting betekend,

Continue reading

Save the date

We kunnen niet wachten om jullie in het echt te treffen tijdens de zomerse fundraiser! Bij deze alvast de save the date voor zondag 12 juni, 15:00 uur.

Continue reading

2023 © Dsignonline