Onze fundraisers

Helpen mee

Een kerntaak van de LLF is het werven van fondsen. Dit doen wij ieder jaar met een fundraiser in de zomer, rond Leah’s verjaardag in juni. Daarnaast worden er sporadisch andere evenementen georganiseerd, waarvan een deel op deze pagina terug te vinden is.

Fundraiser 2019

Onze tweede fundraiser op 13 november was een hele mooie en intieme bijeenkomst!  Wij waren met rond 50 mensen in de de mooie Prinsenzaal van Hotel Prinsenhof in Groningen.  Na de inloop en vlak voor het buffet werd geopend heeft voorzitter Sibile een speech kunnen houden waarin zij onder andere ook al kon vertellen dat wij onze eerste donatie aan het UMCG kunnen doen.  Uiteraard is dat het doel van onze stichting maar zonder onze donateurs had dit niet kunnen gebeuren dus onze dank gaat uit naar allen die ons in het verleden en ook deze keer weer gesteund hebben.  Onder het knopje Nieuws meer over onze eerste schenking.  

Na deze speech was het eerst even genieten van het lekkere buffet.  Daarna heeft Prof. Dr. J.A. Gietema, hoofd oncologie UMCG, verteld over de AYA zorg in het UMCG.  AYA staat voor Adolescent Young Adult.  Maar het was een fundraiser en wij hebben meer mooie plannen dus er moest ook wat gebeuren.  Wij hebben weer knuffels mogen verkopen waaronder meerdere Lovely Leah's - een is zelf als mascotte bij de Prinsenhof gebleven!  Vriendin Ann maakt mooie halskettingen uit gebruikte knopen en ook die waren een succes!  Verder heeft Mieke een etentje aangeboden in haar Gronings borgje en dat was een groot succes!  Daar moeten we twee avonden voor uittrekken!  En natuurlijk ook weer een veiling met veilingmeester Eric.  Ook nu mochten we weer een tennis item veilen, deze keer een t-shirt gesigneerd door niemand anders dan Björn Borg!

Deze hebben wij gekregen van de lovely ladies van de Wimbledon Foundation zij hebben ons dit gegeven voor onze fundraiser!  Hieronder een indruk van de tweede fundraiser!

2023 © Dsignonline