Onze donateurs en sposoren

Geven om

Naast onze fundraisers zijn er veel (lokale) bedrijven, organisaties en individuen die onze stichting hebben ondersteund.

Varekamp Notariaat

Notariaat is een middelgroot, laagdrempelig notariskantoor in Dwingeloo (gemeente Westerveld).

Varekamp Notariaat bestaat dit jaar 175 jaar. Wij zijn het enige notariskantoor in de gemeente Westerveld en kennen de gemeente uit en te na.
Naast de gebruikelijke notariële werkzaamheden ligt onze expertise ligt bij (agrarisch) onroerend goed en alles rondom de (kwetsbare) oudere. Met de quickscan Koru heeft u direct in beeld of u alles goed geregeld heeft als u wat ouder wordt. Zelf de regie hebben en houden, dat staat voorop en geeft u rust.
Om u goed te kunnen helpen komen wij graag aan huis voor gesprek aan de keukentafel, waarbij het uiteraard mogelijk is dat uw kinderen of andere naasten ook aanschuiven.
Wij hebben samen met diverse andere notariskantoren in Noord-Nederland het samenwerkingsverband "Notaris & dementie", zodat er altijd iemand van ons in de buurt is om u van dienst te zijn.
Op deze wijze helpen wij 55-plussers om te zorgen dat zij - ook later - zolang mogelijk de regie houden. Want dat is toch wat u wilt!

Kortom bij ons bent u aan het goede (juridische) adres. Dat geeft rust en zekerheid!

2021 © Dsignonline