Onze donateurs en sposoren

Geven om

Naast onze fundraisers zijn er veel (lokale) bedrijven, organisaties en individuen die onze stichting hebben ondersteund.

HA Juweliers

Klanten verrassen met elegante en unieke juwelen en horloges. Dat is wat Johan Leyendijk en Harold Mulder beoogden toen ze in 2010 HA Juweliers openden in het centrum van Haren. Dat deze keuze de juiste was, is door de jaren heen wel gebleken. Liefhebbers uit Noord-Nederland weten de zaak inmiddels goed te vinden.

Johan en Harold stellen zich tot doel dat mensen zich bij HA Juweliers altijd welkom voelen en verrast én geïnspireerd raken door de juwelen en horloges in de winkel. Die missie is hoe dan ook geslaagd want wie eenmaal een voet over de drempel bij HA Juweliers heeft gezet, wordt onvermijdelijk overvallen door de pracht en praal in de etalages. De juwelenlijn bestaat onder meer uit merken zoals Bigli, Nanis, Tirisi, Schoeffel en het Nederlandse juwelen van Bron. Johan en Harold zien hun elegante, chique en vernieuwende juwelencollectie dan ook als grootste kracht. Daarmee probeert HA Juweliers zich te onderscheiden van andere juweliers.

Onderscheidend is ook de horlogecollectie van HA Juweliers, met louter Zwitserse horloges die kwaliteit én tijdloosheid uitstralen. Johan en Harold leggen de lat hierin hoog, want ze hebben een grote passie voor uurwerken en verkopen merken als Longines, Baume et Mercier, Meistersinger  en Frédérique Constant. Dit zijn tevens merknamen die in Noord-Nederland alleen verkrijgbaar zijn bij HA Juweliers. Beide ondernemers kijken met hun team dan ook voortdurend om zich heen om trouwe én nieuwe klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Nu en in de toekomst.

2021 © Dsignonline