Onze donateurs en sposoren

Geven om ons

Naast onze fundraisers zijn er veel (lokale) bedrijven, organisaties en individuen die onze stichting hebben ondersteund.

De Kleine Consultant

De Kleine Consultant is de eerste door studenten gerunde non-profit strategieconsultant in Nederland. Met als hoger doel: wij maken Kleine Consultants en onze klanten groot! We bieden strategisch advies daar waar het de meeste waarde toevoegt. Dat is voornamelijk bij start-ups, non-profit organisaties en maatschappelijke MKB. 

In de afgelopen twaalf jaar hebben we al meer dan 300 strategische projecten uitgevoerd, hebben we meer dan 800 Kleine Consultants groot gemaakt èn zijn we gevestigd in acht Nederlandse steden en in Londen. Ons succes? Onze win-win-win formule: Wij ontwikkelen studenten. Wij helpen onze klanten. Wij leren van onze partners voor wie we een waardevolle talentenpool zijn.

 

Studenten

Wij geloven dat jonge, enthousiaste academische talenten klaar staan om zichzelf te ontwikkelen en op zoek zijn naar praktijkervaring. Bij De Kleine Consultant geven wij hen de kans om hun kwaliteiten in te zetten voor een echte onderneming waarmee ze ervaring als strategie consultant op kunnen doen. De focus ligt hierbij op de persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van een professioneel en persoonlijk netwerk. Zo hebben we een uitgebreid intern opleidingstraject, krijg je trainingen van onze partners en wordt elk project gecoacht door een consultant van een van onze coachingpartners. Zo ontwikkelen wij studenten!

Meer informatie voor studenten

 

Klanten

(Middel) kleine bedrijven, goede doelen en start-ups hebben regelmatig complexe strategische uitdagingen en de ambitie om te groeien en zichzelf te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat een frisse, kritische blik van een groep ambitieuze studenten bij zo’n vraagstuk ontzettend waardevol kan zijn. Daarom gaan wij voor onze klanten – profit of non-profit, start-up of met een lange historie – 10 weken lang in een multidisciplinair team aan de slag om ze zo ver mogelijk te helpen met hun vraagstuk. Kortom, we maken onze klanten groot!

Meer informatie voor organisaties

 

Partners

Dit alles doen we gelukkig niet alleen. Wij zijn erg trots dat we daarbij geholpen worden door onze partners, de "grote consultants". De Kleine Consultants volgen trainingen en worden gecoacht door onze partners, zo maken zij op een laagdrempelige manier kennis met de werkwijze en werkcultuur binnen deze kantoren. Daarnaast zijn onze consultants op hun beurt een waardevolle pool van talenten voor de partners. 

Meer informatie over onze partners

2023 © Dsignonline